воскресенье, 7 декабря 2008 г.

Mesaje de dragoste pentru adolescenti

1. Pastreaza-ti inima puraIubirea e o floare ce nu creste in orice inimi. Pastreaza-ti inima curata daca iti doresti sa simti si sa traiesti dragostea adevarata. E greu sa rezisti ispitelor dar intr-o zi vei realiza cat de mult a meritat.

2. Inima aleasaUn cadou de dragoste pentru fetita noastra indragostita de viata. Iubirea e o floare ce creste frumoasa doar in inimi alese, ai rabdare sa astepti si vei gasii ceea ce cauti.

3. Iubire neconditionataCu dragoste de la mama si tata. Sa nu uiti niciodata ca noi te-am iubit primii si te v-om iubii neconditionat pana la capat, orice s-ar intampla.

4. Mama si tata se roaga pentru tineIngerii inca te mai vegheaza si te vor veghea mereu pentru ca mama si tata se roaga tottimpul pentru tine.Sa fii iubit si fericit.Te iubim mult, mami si tati.

5. Sa nu iti uiti parintiiNu ne uita, si noi avem nevoie de iubirea ta.

6. Mesaj de dragoste de la mamaSa nu uiti niciodata ca esti o parte din trupul si din sufletul meu si ca mama ta va traii si va simtii toate suferintele si bucuriile tale.Promite-mi ca ai sa fii fericit...

7. Mesaj de la tataMunca nu m-a obosit niciodata pentru ca munceam pentru tine. Tu esti cea mai mare realizare si implinirea vietii mele, sunt mandru si sunt fericit ca esti fiul/fiica mea.Cu multa dragoste, tata.

8. Tu esti soarele nostruIn urma cu _ ani soarele a rasarit in viata noastra si cate zile au mai ramas pentru noi pe acest pamant nu mai vrem ca el sa ne paraseasca si sa ne lase in intuneric.

9. Mesaj de dragoste de la tata si mamaEsti un bobocel de floare incepe sa infloreasca si vrem sa-ti spunem de cand ai aparut pe lume tu esti cel/cea care ne-a inmiresmat viata si ne-a umplut-o de culoare. Tati si mami iti multumesc cu acest cadou plin dedragoste si iti spun ca te iubesc nespus!

10. Mesaj de dragoste de la tata si mamaAi fost mica si dragastoasa acum vei fi mare si indragostita, dar nu de noi. Te v-om iubii in continuare la fel, te vom iubii intotdeauna, indiferent ce vei spune si ce vei face pentru ca esti o parte a sufletului nostru, cea mai frumoasa parte, si cele mai fericite momente din viata noastra le-am trait prin tine.

Комментариев нет: